Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدای ایران- با سلام خدمت شما . خانم دکتر زارع همانطور که مستحضرید، بدنبال ارائه گزارش تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی از شرکت فولاد مبارکه توسط مجلس شورای اسلامی، مطالبی در خصوص قرارداد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با شرکت فولاد مبارکه اصفهان نیز مطرح شد. لطفا بفرمایید موضوع قرارداد مذکور چیست؟



با سلام خدمت شما و تشکر از اینکه برای روشن شدن افکار عمومی و رفع برخی شایعات و ابهامات طرح شده در گزارش منتشر شده منتسب به مجلس شورای اسلامی و فضای مجازی در این خصوص، این مصاحبه را ترتیب دادید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



قرارداد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با شرکت فولاد مبارکه، با نظارت و تایید حوزه پژوهش و فناوری و معاون وقت، در جهت ارائه خدمات دانش بنیانی، مشاوره ای و آزمایشگاهی در تاریخ ۳/۶/۹۸ به امضا ریاست واحد تهران غرب رسید.

یادآور می شوم با توجه به رسالت دانشگاه آزاد اسلامی در سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی، مبنی بر درآمد زایی غیر شهریه ای واحد های دانشگاهی،  بستن چنین قراردادهای برون دانشگاهی جزو اقدامات لازم و ضروری در تمام واحد های دانشگاه های آزاد اسلامی به شمار می رود . البته در سالهای اخیر، بسیاری از این شکل قرارداد ها نیز توسط ریاست عالیه دانشگاه منعقد شده است.

  در ادامه باید متذکر شوم هدف از انعقاد این قرارداد نیز در راستای نیل به اهداف کلان درآمدزایی و ارتباط با صنعت در واحد تهران غرب منعقد شد تا از این طریق دانشگاه با اتکا به توان دانش اعضای هیات علمی،پاسخگوی معضلات صنعت کشور باشد.



 در خصوص موضوع قرارداد با شرکت فولاد مبارکه، مبلغ قرارداد ، مدت اجرای قرارداد و نحوه پرداخت آن توضیح دهید.



در پاسخ به این سوال باید عر ض کنم،  قرارداد با شرکت فولاد مبارکه با موضوع "انجام خدمات دانش بنیان و پروژه های تحقیقاتی و خدمات مشاوره ای و آزمایشگاهی"، به اعتبار ده میلیارد ریال  و برای سه سال منعقد گردید.

اصولا روال این قراردادها به گونه ای است که در ابتدا، مبلغی به عنوان اعتبار برا ی انجام تهعدات مطرح شده در تفاهم نامه تعیین و براساس اقدامات انجام شده و پروپوزالهای ارائه شده و البته با تأیید متخصصان امر، پرداخت ها به حساب واحد انجام  می شود.

 باید تاکید کنم در این رابطه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب،  از بین 6 طرح پیشنهادی تاکنون فقط یک طرح پذیرفته و اجرا گردیده است که این طرح نیز تقریبا بیست درصد مبلغ اعتبار را با ارایه پروپوزالهای لازم توانسته است جذب کند.  از این رو از اساتید هیات علمی واحد که با تلاش بسیار این پروژه را به نهایت رساندند  متشکریم.

همچنین از همراهی و مساعدت ریاست واحد که همواره حامی حوزه معاونت پژوهش و فناوری واحد تهران غرب در تنظیم  قرارداد ها و تفاهم نامه ها با مراکز صنعتی و فرهنگی می باشد، کمال سپاس و امتنان را دارد.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد غرب پروین داداندیش فولاد مبارکه واعظی تحقیق و تفحص شرکت فولاد مبارکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۳۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است/قرارداد اتوبوسرانی با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران گفت: در بخش خصوصی مسئولیت پرداخت حقوق و جذب نیرو و بستن قرارداد با خود شرکت‌ها است و ما بر آن‌ها نظارت عالیه می‌کنیم.

مهدی علیزاده، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون قرارداد‌های کارکنان اظهار داشت: ما از سال ۸۵ جذب مستقیمی از سمت شرکت واحد و یا شهرداری تهران نداشتیم. تمام استخدام‌های رانندگان مربوط به پیش از سال ۸۵ و در حوزه کارگری است.

وی افزود: با تدابیر و برنامه ریزی‌هایی که صورت گرفت، از طریق شرکت‌های مختلف مانند حامیان و هادیان در قالب حجمی استخدام شده‌اند. یعنی این افراد قرارداد مستقیم با شهرداری ندارند و حقوقشان را بر اساس قانون کار دریافت می‌کنند و بر اساس آن کار می‌کنند. تمامی افراد نیز با علم بر این موضوع شروع به کار کرده اند.

وی تصریح کرد: اگر تفاوتی بین نیرو‌های شرکت واحد و الان است، مربوط به ماقبل سال ۸۵ است.

علیزاده در رابطه با قرارداد‌ها اذعان داشت: شرکت‌های حامیان و هادیان شرکت خصوصی محسوب نمی‌شوند، بلکه این‌ها شرکت‌های وابسته به شهرداری تهران هستند. در صورتی که برای افرادی که تحت نظر این شرکت‌ها مشغول به کار هستند مشکلی به وجود بیاید و یا نیاز به پیگیری موردی باشد، خودمان به آن رسیدگی می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در رابطه با شرکت‌های خصوصی گفت: ما با ۱۶ شرکت خصوصی همکاری میکنیم و قرارداد داریم. در صورتی که برای افرادی که تحت نظر این شرکت‌ها مشغول به کار هستند مشکلی به وجود بیاید و یا نیاز به پیگیری موردی باشد، مسئولیت رفع آن با مدیرعامل‌های بخش خصوصی است.

وی افزود: در بخش خصوصی مسئولیت پرداخت حقوق و جذب نیرو و بستن قرارداد نیز با خود شرکت‌ها است؛ و ما بر آن‌ها نظارت عالیه می‌کنیم که بر اساس سیاست‌های ما به مردم خدمات رسانی کنند، چه تعداد اتوبوس بیاورند و در چه قالبی خدمت کنند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • فولادمبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی ایران
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • توضیحات فولاد ازنا در مورد یک خبر
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است / قرارداد با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است/قرارداد اتوبوسرانی با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم
  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»